Mirë se vini te  Silcapor Kosova. Për përkrahje na kontaktoni: +383 (0) 44 872 791

Silcapor
Rruga Dëshmorët e Kombit No 55
Kosovë

Rregullat për aplikim në ndërtimtari

Aplikimi në ndërtimtari i silcaporit është i lehtë dhe i përshtatshëm duke i plotësuar disa rregulla të përshkruara nga prodhuesi.

Muri nga silcapori mundëson izolim të lartë termik, rezistencë të lartë ndaj djegjes, jep izolim optimal të zërit, lehtë punohet me të, përpunim dhe dhënje të formës së dëshiruar, ekologjikisht i shëndetshëm.

Për ndërtimin e një objekti 180 m², me tulla tjera jo silcapor, pos tullave duhet patur edhe

  • 18.6 m³ rërë për llaq (malter),
  • 5.5 m³ gëlqere,
  • 2.4 m³ çimento,
  • 4700 litra ujë 

Pastaj duhet të kalkulohet edhe transporti, deponi-mi i materialit, puna bazike për parapërgatitjen, bartjen dhe aplikimin në murim në sasi 35 tonë, në fund pastrimin e hapsirës.

Ndërsa për ndërtimin e objektit të njejt por me material silcapor ju nevojitet vetëm;

  • 1458 kg ngjitës (llaq),
  • 350 litra ujë

Dhe nuk ka mbeturina dhe shpenzime tjera.

Më shumë informata?

Nuk po arrini të gjeni informacionin  e dëshiruar? Ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë kontaktuese dhe dikush nga departamentet tona to t'ju ndihmoj

Informatat kontaktuese