Mirë se vini te  Silcapor Kosova. Për përkrahje na kontaktoni: +383 (0) 44 872 791

Silcapor
Rruga Dëshmorët e Kombit No 55
Kosovë

Misioni dhe Vizioni Ynë!

Silcapor - Unio Commerce është i përkushtuar për garantimin e cilësisë, andaj pjesë e misionit tonë është të dërgojmë cilësinë e produkteve dhe shërbimeve tona drejt perfeksionit. Sfida nuk është e lehtë por Ne shumë moti jemi pajtuar të ballafaqohemi me të sepse jemi mësuar të mos negociojmë asnjëherë me cilësinë. 

Së bashku drejt perfeksionimit!

Ne i ftojmë të gjithë ata që mendojnë se kanë ide për perfeksionim që ti ndajnë ato me ne, në mënyrë qe së bashku të kemi produkte që i tejkalojnë shumë herë standardet e cilësisë, dhe që direkt ndikojnë në mirëqenien e shoqërisë tonë, pasi që sa më e madhe që është kërkesa, aq më shumë rriten vendet e punës.

Ne jemi të bindur që së bashku mund të arrimë që produktet tona të jenë të kërkuara jo vetëm në tregun vendor por edhe në atë ndërkombëtar.

Departamentet

Më shumë informata?

Nuk po arrini të gjeni informacionin  e dëshiruar? Ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë kontaktuese dhe dikush nga departamentet tona to t'ju ndihmoj

Informatat kontaktuese